Lasagne San Marino

21. srpna 2008 v 20:20 | Maja
Suroviny:
100 g hladké mouky
200 ml oleje
500ml mléka
500 ml 12% smetany

1 balíček lasagní
200 g kuřecích prsou
100 g šunky
50 g steril. žampionů
2 rajčata
100 ml drcených rajčat
kuřecí vývar
oregáno
tymián
bazalka
provensálské koření
sůl
Suroviny:
100 g hladké mouky
200 ml oleje
500ml mléka
500 ml 12% smetany
1 balíček lasagní

200 g kuřecích prsou
100 g šunky
50 g steril. žampionů
2 rajčata
100 ml drcených rajčat
kuřecí vývar
oregáno
tymián
bazalka
provensálské koření
sůl
Postup:
Na rozehřátém oleji opražíme mouku, zalijeme mlékem a provaříme. Mezitím orestujeme kuřecí maso. Vzniklý bešamel dochutíme kuřecím vývarem, smetanou a kořením.
Do připravené pečící nádoby vrstvíme: bešamel a lasagne, bešamel a orestované maso, lasagne, šunku a bešamel, lasagne, drcená rajčata, žampiony, lasagne a bešamel. Vrstvíme dokud nám nedojdou suroviny. Pak dáme zapékat asi na 35 min.
Na rozehřátém oleji opražíme mouku, zalijeme mlékem a provaříme. Mezitím orestujeme kuřecí maso. Vzniklý bešamel dochutíme kuřecím vývarem, smetanou a kořením.
Do připravené pečící nádoby vrstvíme: bešamel a lasagne, bešamel a orestované maso, lasagne, šunku a bešamel, lasagne, drcená rajčata, žampiony, lasagne a bešamel. Vrstvíme dokud nám nedojdou suroviny. Pak dáme zapékat asi na 35 min.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.