Těstoviny z Tyrol

21. srpna 2008 v 20:39 | Maja
Suroviny:
400 g těstovin
200 g anglické slaniny
150 g strouhaného parmezánu

3 vejce
1 kelímek smetany ke šlehání
sůl, pepř,celerová nať
Postup:
Těstoviny uvaříme, slijeme, propláchneme. Na másle osmahneme anglickou slaninu na plátky. Rozmícháme 3 vejce, a nalijeme na těstoviny v hrnci. Mícháme a necháme jen mírně ztuhnout. Stáhneme z ohně. Strouhaný sýr a smetanu vlijeme na těstoviny, mícháme do krémova, přisypeme celerovou nať a osmahnutou slaninu, ještě jednou promícháme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.