Vinařský salát

21. srpna 2008 v 21:07 | Maja

Suroviny:

200 g tvrdého sýra
400 g hroznů obou barev
75 g nadrobno nasekaných vlašských ořechů

100 g majonézy
2 větší jablka
200 g zakysané smetany
cukr krupice
citronová šťáva
mletý bílý pepř
sůl
meduňka na zdobení
Postup:
Sýr a jablka nakrájíme na kostičky, přidáme nasekané vlašské ořechy, majonézu a zakysanou smetanu. Promícháme a přidáme jednotlivé hrozny červeného a bílého vína.Opatrně smícháme, osolíme, opepříme, přidáme citrónovou šťávu a cukr. Necháme vychladnout a podáváme jako samostatný pokrm. Při servírování zdobíme lístky meduńky.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.